Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso. Más información X Cerrar


La bruixa Brunilda

La Brunilda i el Bru

La bruixa Brunilda

La Brunilda comparteix la seva GRAN CASA NEGRA amb el BRU, el seu ENORME GAT NEGRE. Molt sovint, i sempre per ACCIDENT, ensopega amb ell. AI! Després de provar alguns encanteris molt POC AFORTUNATS per canviar l'aspecte del BRU, la Brunilda troba la MÀGIA PERFECTA per assegurar-se de veure'l.

 

UNA HISTÒRIA PLENA DE COLOR!


7,90 €

7,60 € (sin IVA)


Ver interior del libro

La col.lecció de la Brunilda i el Bru ha estat la delícia dels lectors, joves i adults, des de 1987. Tots dos s'han convertit en personatges preferits en moltes llars i escoles del món.

 

«Viva i meravellosa»

The Sunday Times

 

«Deliciosament entretinguda»

Books for Keeps

 

«Plena d'energia»

Practical Parenting

 

«Molt satisfactòria»

Child Education

 

«Se li ha atorgat el reconeixement adequat»

The Guardian

 

Autors

 

Des que va crear la Brunilda i el Bru, Valerie Thomas els ha fet viure tot tipus d'aventures: volar sobre el pal d'una escombra o una catifa, viure en una casa encantada, visitar un museu de dinosaures o navegar a bord d'un vaixell pirata. Fins i tot els ha traslladat a l'espai exterior! Valerie, que viu a Austràlia, no té un pal d'escombra, però ha aconseguit viatjar arreu del món.

 

Korky Paul, nascut a Zimbabwe, és un il·lustrador ben conegut a nivell mundial. Els seus dibuixos apareixen en més de 35 títols de la Brunilda i el Bru, així com en nombroses antologies poètiques i llibres il·lustrats. Korky, que es defineix a si mateix com el «millor retratista del món», fa visites a les escoles per promocionar la seva passió pel dibuix. Viu a Oxford amb la seva dona, on cuina, en general, a la barbacoa.