.

Alícia al País de les Meravelles

  • Aquest llibre preciós és ple d’imatges per pintar. Hi apareixen tots els personatges: el Conill Blanc, el Barreter, el gat de Cheshire i, per descomptat, Alícia.
  • Amb una mica d’imaginació, aquestes pàgines garantiran moltes hores de diversió mentre s’acoloreix el País de les Meravelles.
  • «... i de què serveix un llibre sense dibuixos ni diàlegs?», es demanava l'Alícia.
4,95 €
Impuestos incluidos
Quantity:

Lewis Carroll/Sir John Tenniel

96 páginas

22,5 x 29 cm

9788498019025

Aquest llibre preciós i inspirador, que es basa en el dibuixos originals de John Tenniel per a Les aventures d'Alícia al País de les Meravelles, és una manera divertida de relaxar-se, ja que permet deixar via lliure a la creativitat i acolorir el País de les Meravelles.

Les il·lustracions icòniques d'aquest llibre, que es complementen amb uns marges decoratius i s’acompanyen de citacions del text original de Lewis Carroll, conviden a jugar i a imaginar mentre s’exploren escenes de l’obra clàssica i es pinten amb els colors preferits.

 

Autors

 

Charles Lutwidge Dodgson (1832-1898), Lewis Carrollés conegut arreu del món perquè és l’autor de Les aventures d’Alícia al País de les Meravelles i Alícia a través del mirall. Nascut el 1832 a Cheshire, el 1854 es va graduar amb un expedient acadèmic excel·lent a Oxford i, un any més tard, va ser designat professor de matemàtiques a la universitat. El 4 de juliol de 1862 se’n va anar d’excursió amb una embarcació pel riu Isis, a Oxford, amb les tres filles del degà de Christ Church, Lorina, Alice i Edith. Durant el viatge els va explicar la història que més endavant batejaria amb el títol de Les aventures subterrànies d’Alícia. Aquesta obra es va convertir en Les aventures d’Alícia al País de les Meravelles, amb il·lustracions de John Tenniel, i va ser publicat per Macmillan per primera vegada el 1865.

 

Sir John Tenniel (1820-1914) va ser un il·lustrador i caricaturista anglès que va treballar per a la revista Punch. Avui dia és més conegut per les il·lustracions que va dibuixar per als dos llibres d’Alícia. El 1864, Carroll va demanar a Tenniel que il·lustrés Les aventures d’Alícia al País de les Meravelles, per un preu de 138 £ (lliures esterlines). Tenniel en va elaborar uns dibuixos primerament amb llapis, i després, amb tinta. Aquests van ser transferits a uns blocs de fusta, a partir dels quals es van crear unes planxes per a electrotípia, que van ser usades per imprimir el llibre. El 1890, Tenniel va supervisar la conversió en color de les vint il·lustracions per a The Nursery Alice; tot i així, els seus dibuixos per al llibre original van continuar apareixent en blanc i negre durant més de quaranta anys. Al segle xx se’n van publicar nombroses versions, amb il·lustracions en color realitzades per artistes destacats.